Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dilba Songtekst: keep a promise

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dilba - keep a promise ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keep a promise? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dilba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dilba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keep a promise .

Origineel

Joa Heimer/Dilba I've got a TV in my head It repeats everything we've said On the screen all is displayed Rewinding in case, I'm Betrayed Now be careful what you say Cause I mighte your way Fantasies I make In situations I can't take But when fact and fiction Is one in time toe Can you keep a promise If I reveal what's me Can you share the secret That I trust you with Circumstances make a man Far more than a promise can Who is in charge when we meet Who is to blame for retreat Still I can cope with my dreams Until I know what will be Collecting thoughts may Bring back reality

 

Vertaling

Joa Heimer / Dilba Ik heb een tv in mijn hoofd Het herhaalt alles wat we hebben gezegd Op het scherm wordt alles weergegeven Terugspoelen voor het geval, ik ben verraden Wees voorzichtig met wat je zegt Omdat ik je weg wijs Fantasieën die ik maak In situaties die ik niet aankan Maar als feit en fictie Is een op tijd teen Kunt u zich aan een belofte houden Als ik onthul wat ik ben Kun je het geheim delen Dat vertrouw ik je toe Omstandigheden maken een man Veel meer dan een belofte kan Wie heeft de leiding als we elkaar ontmoeten Wie is de schuld van terugtrekken Toch kan ik mijn dromen aan Tot ik weet wat er zal zijn Het verzamelen van gedachten kan Breng de realiteit terug