Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dillenburg Songtekst: man on fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dillenburg - man on fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van man on fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dillenburg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dillenburg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals man on fire .

Origineel

Eyes wide I'm staring in the mirror don't know why, I'm still here A close call You say it doesn't matter after everything Everything that you said to me And done to me And now you don't wanna take the blame But you lock me up Trow away the key And watch me go up in flames Ooohhh I'm in a prisoncell that's on fire And nobody can save me now You were the one that took me higher Now all you do is bringing me down And I can't see To get me Out of here And, ooohhh why did I fall in love with a liar Baby, I'm a man on fire Hmmm Back again and now you trying to tell me that there's no damage done But you've gone to far, so here we are After everything, everything Ooohhh I'm in a prisoncell that's on fire And nobody can save me now You were the one that took me higher Now all you do is bringing me down And I can't see To get me out of here And ooohhh Why did I fall in love with a liar Baby, I'm a man on fire Baby, I'm a man on.. fire And now I'm in a prisoncell that's on fire And nobody can save me now you were the one that took me higher Now all you do is bringing me down And now I'm in a prisoncell that's on fire And nobody can save me now You were the one that took me higher Now all you do is bringing me down And I can't see To get me out of here And, ooohhh why did I fall in love with a liar Baby, I'm a man on fire I'm a man on fire I'm a man on fire I'm a man on fire Eyes wide I'm staring in the mirror don't know why, I'm still here

 

Vertaling

Ogen wijd Ik staar in de spiegel, ik weet niet waarom, ik ben er nog. Op het nippertje Je zegt dat het niet uitmaakt na alles Alles wat je tegen me gezegd hebt En me hebt aangedaan En nu wil je de schuld niet op je nemen Maar je sluit me op Gooi de sleutel weg En kijkt hoe ik in vlammen opga Ooohhh Ik zit in een gevangeniscel die in brand staat En niemand kan me nu nog redden Jij was degene die me hoger bracht Nu is alles wat je doet me naar beneden brengen En ik kan niet zien Om me hier weg te krijgen En, ooohhh why did I fall in love with a liar Baby, I'm a man on brand Hmmm Weer terug. and now you trying to tell me that there's no damage done Maar je bent te ver gegaan, dus hier zijn we Na alles, alles Ooohhh Ik zit in een gevangeniscel die in brand staat En niemand kan me nu nog redden You were the one that took me higher Nu is alles wat je doet me naar beneden brengen And I can't see Om me hier weg te krijgen En ooohhh Why did I fall in love with a liar Baby, I'm a man on fire Baby, I'm a man on... fire And now I'm in a prison cell that's on fire En niemand kan me nu nog redden You were the one that took me higher Nu is alles wat je doet me naar beneden brengen En nu zit ik in een gevangeniscel die in brand staat And nobody can save me now You were the one that took me higher Nu breng je me alleen maar naar beneden And I can't see Om me hier weg te krijgen En, ooohhh why did I fall in love with a liar Baby, I'm a man on fire I'm a man on fire I'm a man on fire I'm a man on fire Ogen wijd I'm staring in the mirror don't know why, I'm still here