Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dillinger escape plan Songtekst: 4th grade dropout

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dillinger escape plan - 4th grade dropout ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 4th grade dropout? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dillinger escape plan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dillinger escape plan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 4th grade dropout .

Origineel

The chain linked fence Surrounds the feeble child Gag your mouth To hear sweet melodies Lifted your hand to swing To swing the chair Pounding my brain Love her and tell her Fuck her and smell her Don't fall for it Don't fall for me Fall child Just one more thing Kiss my lips and make me fly I told you not to fall for it Kiss my lip and make me fly!

 

Vertaling

Het hek met kettingen omringt het zwakke kind knevel je mond Om zoete melodieën te horen Hef je hand op om te schommelen Om de stoel te schommelen Mijn hersenen bonzend Hou van haar en zeg haar Neuk haar en ruik haar Val er niet voor Val niet voor mij Val kind Nog één ding Kus mijn lippen en laat me vliegen Ik zei je er niet voor te vallen Kus mijn lip en laat me vliegen!