Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dillinger escape plan Songtekst: symptom of terminal illness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dillinger escape plan - symptom of terminal illness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van symptom of terminal illness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dillinger escape plan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dillinger escape plan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals symptom of terminal illness .

Origineel

To those of you I loved This pains me to lose I hate to feel used I'm frightened in sleep, thinking my world will be gone Promise me I won't die I panic in dreams from when I was still young Please don't turn on that light I can't see it To those of you I've lost That pained me to love Please know that I tried Please know that I tried I'm frightened in sleep, thinking my world will be gone Promise me I won't die I panic in dreams from when I was still young Please don't turn on that light I can't see it Do you really think That I would leave you? But I couldn't stand myself So I had to choose Still you turn me on The wild in your eyes But now I can't trust myself To keep on the light For us to see with I'm frightened in sleep, thinking our world will be gone Promise me I won't die I panic in dreams from when I was still young Please don't turn on that light I'm frightened in sleep, thinking our world will be gone Promise me I won't die I panic in dreams from when I was still young Please don't turn on the

 

Vertaling

Aan degenen van wie ik hield Dit doet me pijn om te verliezen Ik haat het om me gebruikt te voelen Ik ben bang in mijn slaap, denkend dat mijn wereld weg zal zijn Beloof me dat ik niet zal sterven Ik raak in paniek in dromen van toen ik nog jong was Doe alsjeblieft dat licht niet aan Ik kan het niet zien Aan diegenen die ik heb verloren Die me pijn deden om lief te hebben Weet dat ik het geprobeerd heb Weet dat ik het geprobeerd heb Ik ben bang in mijn slaap, denkend dat mijn wereld weg zal zijn Beloof me dat ik niet zal sterven Ik raak in paniek in dromen van toen ik nog jong was Doe alsjeblieft dat licht niet aan Ik kan het niet zien Denk je echt Dat ik je zou verlaten? Maar ik kon mezelf niet uitstaan Dus moest ik kiezen Nog steeds wind je me op De wilde blik in je ogen Maar nu kan ik mezelf niet vertrouwen To keep on the light voor ons om mee te zien Ik ben bang in mijn slaap, denkend dat onze wereld weg zal zijn Beloof me dat ik niet zal sterven Ik raak in paniek in dromen van toen ik nog jong was Doe alsjeblieft dat licht niet aan Ik ben bang in mijn slaap, denkend dat onze wereld er niet meer zal zijn Beloof me dat ik niet zal sterven Ik raak in paniek in dromen van toen ik nog jong was Doe alsjeblieft het licht niet aan