Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dillinger four Songtekst: music is none of my business

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dillinger four - music is none of my business ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van music is none of my business? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dillinger four! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dillinger four en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals music is none of my business .

Origineel

Passion, instant Sweat me, feel me Cupid's shot me My heartbeat's racing Tempt me, drive me Feels so exciting Thought of highly It's yours entirely [Chorus] I'll be I'll be more than a lover More than a woman More than your lover I'll be I'll be more than another More than a woman More than another I'll be (I'll be more) more than your lover (more) more than a woman (more) more than your lover I'll be (I'll be more) more than a lover (more) more than a woman (more) more than another Midnight grindin' My heart rate's climbin' You go, I go Cause we share pillows Taste me, feed me There's still no separating Morning massages With new bones in your closet [Chorus] I don't think your ready I don't think your ready for this thing For this thing I don't think your ready for this thing You're not ready I don't think your ready for this thing This thing, this thing I don't think your ready for this thing Constant pressures No scale can measure Secret treasures Keeps on getting better Do you want to roll with me? We can go to foreign lands your hand in my hand Do you want to ride with me? We can be like Bonnie and Clyde Be by your side I'll be more than a lover More than a woman More than your lover I'll be more than another More than a woman More than another (I'll be more) more than your lover (More) more than a woman (More) more than your lover (I'll be more) more than a lover (More) more than a woman (More) more than another

 

Vertaling

Passie, onmiddellijk Zweet me, voel me Cupido's heeft op me geschoten Mijn hartslag gaat tekeer Verleid me, drijf me Voelt zo opwindend Hoog gedacht Het is helemaal van jou [refrein] Ik zal zijn Ik zal meer zijn dan een minnaar Meer dan een vrouw Meer dan jouw minnaar ik zal zijn Ik zal meer zijn dan een ander Meer dan een vrouw Meer dan een ander Ik zal... (Ik zal meer zijn) meer dan je minnaar (meer) dan een vrouw (meer) dan je minnaar Ik zal meer zijn (ik zal meer zijn) meer dan een minnaar (meer) dan een vrouw (meer) dan een ander Midnight grindin' My heart rate's climbin' You go, I go Cause we share pillows Taste me, feed me There's still no separating Morning massages With new bones in your closet [refrein] Ik denk niet dat je er klaar voor bent Ik denk niet dat je klaar bent voor dit ding Voor dit ding Ik denk niet dat je klaar bent voor dit ding Je bent er nog niet klaar voor Ik denk niet dat je klaar bent voor dit ding Dit ding, dit ding Ik denk niet dat je klaar bent voor dit ding Constante druk Geen weegschaal kan dit meten Geheime schatten Blijft maar beter worden Wil je met me mee? We kunnen naar vreemde landen gaan jouw hand in mijn hand Wil je met me meerijden? We kunnen zijn als Bonnie en Clyde Aan jouw zijde staan Ik zal meer zijn dan een minnaar Meer dan een vrouw Meer dan je minnaar Ik zal meer zijn dan een ander Meer dan een vrouw Meer dan een ander (Ik zal meer zijn) meer dan je minnaar (Meer) dan een vrouw (Meer) dan je minnaar (Ik zal meer zijn) meer dan een minnaar (Meer) dan een vrouw (Meer) dan een ander