Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dillon francis Songtekst: hurricane

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dillon francis - hurricane ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hurricane? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dillon francis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dillon francis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hurricane .

Origineel

We're in the dark, your eyes like lightning The storm in my heart, there's no denying I love you like a hurricane I'll blow your heart away (heart away) I love you like a hurricane I love you like a hurricane Don't be afraid of love like thunder You're all that I see, there is no other Up in the clouds, the sparks, they ignite me The rain pouring' down, you're all that I see I love you like a hurricane I'll blow your heart away (heart away) I love you like a hurricane I love you like a hurricane Let me lift you away Let me lift you away Let me lift you away Let me lift you away Let me lift you away Let me lift you away I love you like a hurricane I'll blow your heart away (heart away) I love you like a hurricane I love you like a hurricane I'll blow your heart away (heart away) I love you like a hurricane

 

Vertaling

We zijn in het donker, je ogen als bliksem The storm in my heart, there's no denying Ik hou van je als een orkaan I'll blow your heart away (hart weg) Ik hou van je als een orkaan Ik hou van je als een orkaan Wees niet bang voor liefde als donder Jij bent alles wat ik zie, er is geen ander Boven in de wolken, de vonken, ze ontsteken me De regen die naar beneden stroomt, jij bent alles wat ik zie Ik hou van je als een orkaan I'll blow your heart away (hart weg) Ik hou van je als een orkaan Ik hou van je als een orkaan Laat me je optillen Laat me je optillen Laat me je optillen Laat me je optillen Laat me je optillen Let me lift you away Ik hou van je als een orkaan Ik blaas je hart weg (heart away) Ik hou van je als een orkaan I love you like a hurricane Ik blaas je hart weg (heart away) I love you like a hurricane