Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dillon francis Songtekst: need you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dillon francis - need you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van need you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dillon francis! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dillon francis en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals need you .

Origineel

I need someone I need someone I need someone I need you (you, you, you, you, you, you) I need you (you, you, you, you, you, you) I need you When it come, the musical ting called Let it be smooth like a ball All-maximum crew, stand up, turn up Get rowdy, buck wild and get ready to be wild now 'Cause me alone and a likkle drink Come on I need someone (come on) I need you Come on I need someone (come on) I need you I need you I need someone I need someone I need someone I need you (you, you, you, you, you, you) I need you (you, you, you, you, you, you) I need you When it come, the musical ting called Let it be smooth like a ball All-maximum crew, stand up, turn up Get rowdy, buck wild and get ready to be wild now 'Cause me alone and a likkle drink Come on I need someone (come on) I need you Come on I need someone (come on) I need you

 

Vertaling

Ik heb iemand nodig Ik heb iemand nodig Ik heb iemand nodig Ik heb je nodig (jij, jij, jij, jij, jij, jij) Ik heb jou nodig (jij, jij, jij, jij, jij, jij) ik heb jou nodig When it come, the musical ting called Laat het glad zijn als een bal All-maximum crew, stand up, turn up Get rowdy, buck wild and get ready to be wild now 'Cause me alone and a likkle drink Kom op. Ik heb iemand nodig (come on) Ik heb je nodig Kom op. Ik heb iemand nodig (come on) Ik heb je nodig ik heb jou nodig Ik heb iemand nodig I need someone I need someone Ik heb je nodig (jij, jij, jij, jij, jij) Ik heb jou nodig (jij, jij, jij, jij, jij, jij) ik heb je nodig When it come, the musical ting called Laat het glad zijn als een bal All-maximum crew, stand up, turn up Get rowdy, buck wild and get ready to be wild now 'Cause me alone and a likkle drink Kom op. I need someone (come on) I need you Kom op. I need someone (come on) I need you