Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Dimmu Borgir Songtekst: Puritania

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Dimmu Borgir - Puritania ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Puritania? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Dimmu Borgir! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter D van Dimmu Borgir en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Puritania .

Origineel

Let chaos entwine on defenseless soil
Remove errors of man and sweep all the weakening kind

I am war, I am pain
I am all you've ever slain
I am tears in your eyes
I am grief, I am lies

Bygone are tolerance and presence of grace
Scavengers are set out to cleanse the human filth parade

I am pure, I am true
I am all over you
I am laugh, I am smile
I am the earth defiled

I am the cosmic storms
I am the tiny worms
I am fear in the night
I am bringer of light

 

Vertaling

Laat chaos ineenstrengelen in weerloze grond
Verwijder fouten van mensen en veeg alle zwakke soorten weg

Ik ben oorlog, ik ben pijn
Ik ben alles dat je ooit gedood hebt
Ik ben de tranen in je ogen
Ik ben verdriet, ik ben leugens

Verdraagzaamheid en aanwezigheid van gratie zijn voorbij
Aaseters zijn klaar gezet om de menselijke vuiligheid reinigen

Ik ben puur, ik ben zuiver
Ik ben jullie allemaal
Ik ben lach, ik ben glimlach
Ik ben de bevuilde aarde

Ik ben de kosmische stormen
Ik ben de kleine wormen
Ik ben de angst in de nacht
Ik ben de brenger van het licht