Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dinah washington Songtekst: crazy he calls me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dinah washington - crazy he calls me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crazy he calls me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dinah washington! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dinah washington en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crazy he calls me .

Origineel

I say I'll move the mountains And I'll move the mountains If he wants them out of the way Crazy he calls me Sure, I'm crazy Crazy in love, I say I say I'll go through fire And I'll go through fire As he wants it, so it will be Crazy he calls me Sure, I'm crazy Crazy in love, you see Like the wind that shakes the bough He moves me with a smile The difficult I'll do right now The impossible will take a little while I say I'll care forever And I mean forever If I have to hold up the sky Crazy he calls me Sure, I'm crazy Crazy in love am I

 

Vertaling

Ik zeg dat ik de bergen zal verzetten En ik zal de bergen verzetten Als hij ze uit de weg wil hebben Gek noemt hij me Zeker, ik ben gek Gek in liefde, zeg ik Ik zeg dat ik door het vuur ga En ik ga door het vuur Zoals hij het wil, zo zal het zijn Gek noemt hij me Zeker, ik ben gek Gek in de liefde, zie je Als de wind die de takken doet schudden Hij beweegt me met een glimlach Het moeilijke doe ik nu meteen Het onmogelijke zal nog even duren Ik zeg dat ik voor altijd zal geven En ik bedoel voor altijd Als ik de hemel omhoog moet houden Gek noemt hij me Zeker, ik ben gek Gek in liefde ben ik