Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dinah washington Songtekst: it isn’t fair

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dinah washington - it isn’t fair ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it isn’t fair? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dinah washington! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dinah washington en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it isn’t fair .

Origineel

It isn't fair for you to taunt me How can you make me care this way It isn't fair for you to want me If it's just for a day It isn't fair for you to thrill me Why do you do the things you do It isn't fair for you to fill me With those dreams that can't come true, Dear Why is it you came into my life And made it complete You gave me just a taste of high life If this is love then I repeat It isn't fair for you to taunt me How can you make me care this way It isn't fair for you to want me If it's just for today My Darling, it isn't fair

 

Vertaling

Het is niet eerlijk dat je me beschimpt Hoe kun je me op deze manier laten geven Het is niet eerlijk dat je me wilt Al is het maar voor een dag Het is niet eerlijk dat je me opwindt Waarom doe je de dingen die je doet Het is niet eerlijk dat je me vult Met die dromen die niet uit kunnen komen, liefste Waarom kwam jij in mijn leven En maakte het compleet Je gaf me slechts een voorproefje van het goede leven Als dit liefde is dan herhaal ik het Het is niet eerlijk dat je me beschimpt Hoe kun je me op deze manier laten geven Het is niet eerlijk dat je me wilt Als het alleen voor vandaag is Mijn liefste, het is niet eerlijk