Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dinah washington Songtekst: where are you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dinah washington - where are you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where are you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dinah washington! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dinah washington en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where are you .

Origineel

Where are you? Where have you gone without me? I thought you cared about me Where are you? Where's my heart? Where is the dream we started? I can't believe we're parted Where are you? When we said goodbye love What had we to gain When I gave you my love Was it all in vain All life through Must I go on pretending Where is my happy ending Where are you? When we said goodbye love What had we to gain When I gave you my love Was it all in vain All life through Must I go on pretending Where is that happy ending Where are you? Where are you?

 

Vertaling

Waar ben je? Waar ben je geweest zonder mij? Ik dacht dat je om me gaf. Waar ben je? Waar is mijn hart? Waar is de droom die we begonnen? Ik kan niet geloven dat we uit elkaar zijn. Waar ben je? Toen we vaarwel zeiden, liefde Wat hadden we te winnen Toen ik je mijn liefde gaf Was het allemaal tevergeefs Het hele leven door Moet ik blijven doen alsof Waar is mijn happy end Waar ben jij? When we said goodbye love Wat hadden we te winnen Toen ik je mijn liefde gaf Was het allemaal tevergeefs Het hele leven door Moet ik blijven doen alsof Waar is dat gelukkige einde? Waar ben je? Waar ben je?