Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dino franco mourai Songtekst: juras mentirosas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dino franco mourai - juras mentirosas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van juras mentirosas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dino franco mourai! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dino franco mourai en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals juras mentirosas .

Origineel

Se for para te ver todos os dias. Prefiro não voltar deste lugar. Te dei o meu amor porque te quero. E tu jamais quiseste me amar. Ingrata só me deste abandono. E como vai ser difícil esquecer. Amar sem ser amado é muito triste. Mataste minha vida podes crer. Agora que provaste outros beijos. Irei morar bem longe deste lugar. Não creio mais em juras mentirosas. Adeus, eu vou pra nunca mais voltar. Ingrata só me deste abandono. E como vai ser difícil esquecer. Amar sem ser amado é muito triste. Mataste minha vida podes crer. Agora que provaste outros beijos. Irei morar bem longe deste lugar. Não creio mais em juras mentirosas. Adeus, eu vou pra nunca mais voltar. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

 

Vertaling

Als ik je elke dag moet zien. Ik kom liever niet terug van deze plek. Ik gaf je mijn liefde omdat ik van je hou. En je wilde nooit van me houden. Ondankbaar gaf je me alleen maar verlatenheid. En hoe moeilijk het zal zijn om te vergeten. Beminnen zonder bemind te worden is erg triest. Je hebt mijn leven vermoord, geloof me. Nu dat je andere kussen hebt geproefd. Ik ga ver weg van deze plek wonen. Ik geloof niet meer in leugenachtige eden. Vaarwel, ik kom nooit meer terug. Ondankbaar gaf je me alleen maar verlatenheid. En hoe moeilijk het zal zijn om te vergeten. Beminnen zonder bemind te worden is erg triest. Je hebt mijn leven vermoord, geloof me. Nu dat je andere kussen hebt geproefd. Ik ga ver weg van deze plek wonen. Ik geloof niet meer in leugenachtige eden. Vaarwel, ik kom nooit meer terug. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)