Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dino franco mourai Songtekst: por um rosto lindo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dino franco mourai - por um rosto lindo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van por um rosto lindo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dino franco mourai! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dino franco mourai en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals por um rosto lindo .

Origineel

Já me vou, rosto lindo. Para bem distante de onde nasci. Vou chorando, vou sorrindo. Porém até gosto de sofrer por ti. Quando o sol renascer. A saudade renascerá. Chorarei, chorarei. O amor que sinto por este lugar. Chorarei, chorarei. O amor que sinto por este lugar. Eu bem sei, rosto lindo. Não fui a razão do teu amanhecer. Partirei pressentindo. Que para este mundo deixei de viver. Quando o sol renascer. A saudade renascerá. Chorarei, chorarei. O amor que sinto por este lugar. Chorarei, chorarei. O amor que sinto por este lugar. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

 

Vertaling

Ik ga, mooi gezichtje. Ver weg van waar ik geboren ben. Ik ga huilen, ik ga glimlachen. Maar ik lijd zelfs graag voor jou. Als de zon herboren is. Het verlangen zal herboren worden. Ik zal huilen, ik zal huilen. De liefde die ik voel voor deze plek. Ik zal huilen, ik zal huilen De liefde die ik voel voor deze plek. Ik weet het, mooi gezicht. Ik was niet de reden van je dageraad. Ik zal vertrekken met het gevoel Dat ik voor deze wereld heb opgehouden te leven. Als de zon herboren is. Het verlangen zal opnieuw geboren worden. Ik zal wenen, ik zal wenen De liefde die ik voel voor deze plek Ik zal wenen, ik zal wenen De liefde die ik voel voor deze plek. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)