Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dinosaur jr Songtekst: crumble

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dinosaur jr - crumble ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crumble? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dinosaur jr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dinosaur jr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crumble .

Origineel

I got nothing where I've been Will you bring me there again? No one ever understands You won't change to help I got lost inside a lie Every smile, you made it die I'm not real and you know why Can I run again some more Can I be there all the time Can I stop the wondering why Will I crumble, will I fly And I've got to make you Will I be in time to see Will it roll all over to me Can I fake it just to be You know I can't take you on On Built a picture yesterday Built a picture of a moment my love My love My love My love You have time for me again But you flatten me instead Try to be the things your said Like I almost had it But I don't ever have it all And I'm sweating trying to stall Til I think I heard a call But you're just laughing along On On On Built a picture yesterday Built a picture of a moment my love My love My love My love

 

Vertaling

Ik heb niets waar ik geweest ben Wil je me daar weer heen brengen? Niemand zal het ooit begrijpen Je zal niet veranderen om te helpen Ik ben verdwaald in een leugen Every smile, you made it die Ik ben niet echt en jij weet waarom Kan ik nog wat meer rennen Kan ik er de hele tijd zijn Kan ik stoppen met me af te vragen waarom Zal ik afbrokkelen, zal ik vliegen En ik moet jou maken Zal ik op tijd zijn om te zien Zal het over me heen komen Kan ik doen alsof, gewoon om te zijn Je weet dat ik niet tegen je op kan Op Ik heb gisteren een schilderij gemaakt Maakte een foto van een moment mijn liefde Mijn liefde. Mijn liefde Mijn liefde Je hebt weer tijd voor me Maar in plaats daarvan maak je me plat Probeer de dingen te zijn die je zei Alsof ik het bijna had Maar ik heb het nooit allemaal En ik zweet en probeer tijd te rekken Tot ik denk dat ik een oproep hoorde Maar je lacht gewoon mee Op Op Op Ik heb gisteren een schilderij gemaakt Maakte een foto van een moment, mijn liefste Mijn liefde Mijn liefde Mijn liefde