Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dinosaur jr. Songtekst: i’m insane 2007 remastered

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dinosaur jr. - i’m insane 2007 remastered ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m insane 2007 remastered? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dinosaur jr.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dinosaur jr. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m insane 2007 remastered .

Origineel

If I ran away today Will you call me back tomorrow? It took some time to arrange With trust, space will follow Out to find the things you need Your connections hard to swallow Still things you tell me when your eyes Would track me down keepin' you hollow Throat starts to drain I've done it way too many times to get away Gone in a state, by my water Can you help bring it back to me [Incomprehensible] follow And how'd you get away If I ran away today Will you pull me back tomorrow? It took some time to arrange Your connections hard to swallow I know you're somewhere, I'm insane, yeah, yeah It's [Incomprehensible] on my brain, yeah, yeah Smack me out, [Incomprehensible] exchange, yeah, yeah To have the strength to stake my claim, yeah, yeah Have you placed it? But I can't taste it Will I waste it? It's a shame to waste it Time to face it, now gonna go away I know you're somewhere, I'm insane, yeah, yeah It's [Incomprehensible] on my brain, yeah, yeah Smack me out, [Incomprehensible] exchange, yeah, yeah To have the strength to stake my claim, yeah, yeah I know you're somewhere, I'm insane, yeah, yeah To have the strength to stake my claim, yeah, yeah I know you're somewhere, I'm insane, yeah, yeah To have the strength to stake my claim, yeah, yeah

 

Vertaling

Als ik vandaag zou weglopen bel je me dan morgen terug? Het kostte wat tijd om te regelen Met vertrouwen, zal de ruimte volgen Uit om de dingen te vinden die je nodig hebt Je connecties zijn moeilijk te slikken Nog steeds dingen die je me vertelt wanneer je ogen Zouden me opsporen houden je hol Keel begint leeg te lopen Ik heb het te vaak gedaan om weg te komen Verdwenen in een staat, bij mijn water Kan je helpen het terug te brengen naar mij Volg En hoe ben je weggekomen Als ik vandaag wegliep Zal je me morgen terug trekken Het kostte wat tijd om te regelen Je connecties zijn moeilijk te slikken Ik weet dat je ergens bent, Ik ben krankzinnig, ja, ja Het is [Onbegrijpelijk] op mijn hersenen, ja, ja Smack me out, [Onbegrijpelijk] uitwisseling, yeah, yeah Om de kracht te hebben om mijn eis te stellen, ja, ja Heb je het geplaatst? Maar ik kan het niet proeven Zal ik het verspillen? Het is een schande om het te verspillen Tijd om het onder ogen te zien, nu ga ik weg Ik weet dat je ergens bent, Ik ben krankzinnig, ja, ja It's [Onbegrijpelijk] on my brain, yeah, yeah Smack me out, [Onbegrijpelijk] uitwisseling, yeah, yeah Om de kracht te hebben om mijn claim te zetten, ja, ja Ik weet dat je ergens bent, Ik ben krankzinnig, ja, ja Om de kracht te hebben om mijn claim te zetten, ja, ja Ik weet dat je ergens bent, ik ben krankzinnig, ja, ja Om de kracht te hebben om mijn claim te zetten, ja, ja