Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dinosaur jr. Songtekst: keeblin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dinosaur jr. - keeblin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keeblin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dinosaur jr.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dinosaur jr. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keeblin’ .

Origineel

Come on over I just wanna be the same friend Need it slower I just wanna get it smooth then Wonderin' why you need these things you show Do you have to be it Grabbin' at you from those years ago Well I don't like to see it Come on over I just wanna be the same friend Need it slower I just wanna get it smooth then Wonderin' why you need these things you show Do you have to be it Grabbin' at you from those years ago Well I don't like to see it I don't wanna turn it out like that I don't like to see it All right, just tell me That's where you're at

 

Vertaling

Kom eens langs. Ik wil gewoon dezelfde vriend zijn Need it slower I just wanna get it smooth then Vraag me af waarom je deze dingen nodig hebt die je laat zien Do you have to be it Grabbin' at you from those years ago Nou ik zie het niet graag Come on over Ik wil gewoon dezelfde vriend zijn Need it slower I just wanna get it smooth then Vraag me af waarom je die dingen nodig hebt die je laat zien Do you have to be it Grabbin' at you from those years ago Nou ik wil het niet zien Ik wil het er niet zo uit laten zien Ik wil het niet zien Oké, vertel me gewoon Dat is waar je bent