Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dinosaur jr. Songtekst: knocked around

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dinosaur jr. - knocked around ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van knocked around? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dinosaur jr.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dinosaur jr. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals knocked around .

Origineel

Can I look a while? Can I walk a while the [?] Will you see me through Trying but I can't get to you Picked another love Picked another troubled time When explain so long Gives a glimpse of while the time And I miss you all the time And I miss you all the time I got knocked around Let me gather what I found And I'm leaving now Give a glimpse of what you know 'Cause I miss you all the time 'Cause I miss you all the time And I miss you all the time 'Cause I miss you all the time 'Cause I miss you And I'm lonely And I've fought enough For my love And I read through You won't hold me Now that's long enough Caught up 'Cause I miss you And I'm lonely And I've fought enough For my love And I read through You won't hold me Now that's long enough Caught up Let's get into What you showed me You've done everything Except our love I've grown cold here While you hold me Yes I've fought enough In our love

 

Vertaling

Mag ik even kijken? Mag ik een stukje lopen? Wil je me door Proberen maar ik kan niet bij je komen Picked another love Picked another troubled time When explain so long Geeft een glimp van terwijl de tijd En ik mis je de hele tijd En ik mis je de hele tijd I got knocked around Laat me verzamelen wat ik vond En ik ga nu weg Geef een glimp van wat je weet Cause I miss you all the time Want ik mis je de hele tijd En ik mis je de hele tijd Cause I miss you all the time Want ik mis je En ik ben eenzaam En ik heb genoeg gevochten Voor mijn liefde En ik lees door You won't hold me Nu is het lang genoeg Gevangen 'Cause I miss you And I'm lonely En ik heb genoeg gevochten For my love En ik lees door You won't hold me Nu is het lang genoeg Gevangen Laten we beginnen Wat je me hebt laten zien Je hebt alles gedaan Behalve onze liefde Ik heb het hier koud gekregen Terwijl je me vasthoudt Ja, ik heb genoeg gevochten In onze liefde