Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dinosaur jr. Songtekst: said the people

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dinosaur jr. - said the people ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van said the people? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dinosaur jr.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dinosaur jr. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals said the people .

Origineel

[Verse 1] I've been staring, I've been staring in the space All this time, not a smile, such a waste I don't wanna, I don't wanna know I can't tell you, I just have to go [Chorus] All the people, all the people drag me down All the people, all the people that I know Save me, save me, save me, save me [Verse 2] Bring me something, bring me something I can use Well, here's one thing but it's not the one I choose I can't help it, hope you show up soon I can't help it, I'm coming home to you [Chorus] [Verse 3] Can you tell me? Can you tell me what went wrong? Guess I should have seen it coming all along Gotta fight it, I gotta be strong Gotta be something, can't let it drag on and on [Chorus]

 

Vertaling

[Verse 1] Ik heb zitten staren, ik heb in de ruimte zitten staren Al die tijd, geen glimlach, zo'n verspilling I don't wanna, I don't wanna know ik kan het je niet zeggen, ik moet gewoon gaan [refrein] Al de mensen, al de mensen slepen me naar beneden Al de mensen, al de mensen die ik ken Red me, red me, red me, red me [Verse 2] Breng me iets, breng me iets dat ik kan gebruiken Nou, hier is een ding, maar het is niet degene die ik kies Ik kan het niet helpen, ik hoop dat je snel komt opdagen ik kan het niet helpen, ik kom naar je toe [Chorus] [Vers 3] Can you tell me? Kun je me vertellen wat er mis ging? Guess I should have seen it coming all along Gotta fight it, I gotta be strong Gotta be something, can't let it drag on and on [Chorus]