Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dinosaur jr Songtekst: there s no here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dinosaur jr - there s no here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there s no here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dinosaur jr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dinosaur jr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there s no here .

Origineel

There's no here It's not clear Disappear Cause of you, 'cause of me too When you do, I believed you Cause of you, 'cause of me too When you do, I believed you I gave up It's not much It's not enough I know we can't exist, I know we can't exist Cause I'm on and on, 'cause I'm on and on I know you can't resist, I know you can't resist Cause I did it wrong, 'cause I did it wrong I know I can't move on I know I should be gone I know they say they're right, about me now But I really don't know how Cause of you, 'cause of me too When you do, I believed you Cause of you, 'cause of me too When you do, I believed you In a state Came too late Shouldn't wait I know we can't exist, I know we can't exist Cause I'm on and on, 'cause I'm on and on I know you can't resist, I know you can't resist Cause I did it wrong, 'cause I did it wrong And now that time is gone

 

Vertaling

Er is geen hier. Het is niet duidelijk Verdwijn Omwille van jou, ook omwille van mij Toen je dat deed, geloofde ik je Door jou, door mij ook Toen je dat deed, geloofde ik je Ik gaf het op. Het is niet veel Het is niet genoeg. Ik weet dat we niet kunnen bestaan, ik weet dat we niet kunnen bestaan Cause I'm on and on, 'cause I'm on and on Ik weet dat je het niet kunt weerstaan, ik weet dat je het niet kunt weerstaan Omdat ik het verkeerd deed, 'omdat ik het verkeerd deed I know I can't move on Ik weet dat ik weg zou moeten zijn Ik weet dat ze zeggen dat ze gelijk hebben, over mij nu But I really don't know how Door jou, door mij ook Toen je dat deed, geloofde ik je Door jou, door mij ook Toen je dat deed, geloofde ik je In een staat Kwam te laat Ik zou niet moeten wachten Ik weet dat we niet kunnen bestaan, ik weet dat we niet kunnen bestaan Cause I'm on and on, 'cause I'm on and on I know you can't resist, I know you can't resist Omdat ik het verkeerd deed, omdat ik het verkeerd deed En nu is die tijd voorbij