Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diogo nogueira Songtekst: a mil por hora

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diogo nogueira - a mil por hora ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a mil por hora? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diogo nogueira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diogo nogueira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a mil por hora .

Origineel

Eu tô! abrindo o meu coração. Tô cheio de boa intensão. E o que não falta é disposição. Meu bem! a mil por hora eu já tô. Em busca do seu amor que eu vo. Atravesso esse mar. Por você vou a nado. Eu enfrento o que for. Eu vou que vou. Pra ficar do teu lado. Eu aturo as histórias. Do seu tio avô. Vou sim. Esperi tanto tempo. Não posso deixar. Esse amor escapar. Não, não. Mas agora se liga no samba. Que eu fiz pra me declarar. Tô cheio de amor pra te dar. Tô cheio de amor pra te dar. Tô cheio de amor pra te dar. Tudo o que eu quero é viver pra te amar. Tô cheio de amor pra te dar. Tô cheio de amor pra te dar. Tô cheio de amor pra te dar. Firma no la la laiá. Laia laia laia laia laia laia

 

Vertaling

Ik open mijn hart. Ik zit vol goede bedoelingen. En er is geen gebrek aan dispositie. Meu bem! a mil por hora eu already tô. Op zoek naar de liefde die ik voor je voel. Atravesso esse mar. Voor jou zal ik zwemmen. Ik zal onder ogen zien wat het ook is. Eu vou que vou. Ik wil aan jouw kant staan. Ik verdraag de verhalen. Van je oom grootvader. Ja, dat zal ik doen. Ik heb zo lang gewacht. Ik kan niet toestaan dat Deze liefde weg te laten glijden. Nee, nee. Maar kijk nu naar de samba. Ik wilde mezelf aangeven. Ik ben vol van liefde om je te geven. Ik ben vol van liefde om je te geven. Ik ben vol van liefde om je te geven. Alles wat ik wil doen is leven om van je te houden Ik ben vol van liefde om je te geven Ik ben vol van liefde om je te geven Ik ben vol van liefde om je te geven Stevig in de la la la la. La la la la la la la la la