Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diogo nogueira Songtekst: anoiteceu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diogo nogueira - anoiteceu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anoiteceu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diogo nogueira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diogo nogueira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anoiteceu .

Origineel

Anoiteceu. Outra vez vou sair. Andar por andar. Sem nada esperar. sem ter pra onde ir. vou caminhar. por aí a cantar. tentando acalmar as tristezas. por onde eu passar. (refrão). ah minha vida boêmia. de bar em bar. é o meu amor sem par. por um amor vulgar. que me abandonou. chorando os meu ais. me deixando também por maldade. saudade de mais. e eu vou levando minh'alma aflita. a noite a cidade é tão bonita. do La Mais a Capela. e na Men de Sá. passo no bar do Luiz. e no Amarelinho é que eu vou terminar

 

Vertaling

Het wordt donker. Ik ga weer uit. Lopen door te lopen. Zonder hoop. Ik kan nergens heen. Ik loop zingend rond. Ik probeer m'n verdriet te bedaren. Waar ik ook heen ga. (refrein). mijn bohemien leven. van bar naar bar. het is mijn liefde zonder gelijke. voor een vulgaire liefde. die me verlaten heeft. huilend mijn ais. me ook verlaten voor slechtheid. me te veel missen. en ik neem mijn geteisterde ziel met me mee. 's nachts is de stad zo mooi. van La Mais naar Capela. en op Men de Sá. passeer ik Luiz's bar. en bij Amarelinho's zal ik eindigen