Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: diogo nogueira Songtekst: do jeito que sou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: diogo nogueira - do jeito que sou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do jeito que sou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van diogo nogueira! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van diogo nogueira en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do jeito que sou .

Origineel

Vou vivendo do jeito que sou. Hoje eu tenho um grande amor. Amanhã, quem sabe, Deus dará. Madrugada só me faz cantar. Com talento e carinho vou ganhar. O seu beijo e poder te namorar. Do lado esquerdo do peito amizade. No direito eu carrego a saudade. De lembranças que o tempo me deixou. Meu caminho a Dindinha clareou. Meus acordes agora têm sabor. Que fazem a vida encantar. Eu sou a semente mais pura que papai plantou. Regado por velhos costumes que vovô deixou. Regendo um futuro com mais união. Um alegre canto num só tom. Marcando no surdo as batidas de um coração. Eu fui abraçado com a benção que mamãe rogou. Na boca o gosto do doce que a vó cozinhou. Ganhei no sangue um toque de azul. Nos dedos leveza e inspiração. Pra compor meu destino, vou que vou

 

Vertaling

Ik ga door met leven zoals ik ben. Vandaag heb ik een grote liefde. Morgen, wie weet, zal God geven. Madrugada só me cantar. Met talent en genegenheid zal ik winnen. Je kus en in staat zijn om met je uit te gaan. Aan de linkerkant van mijn borst vriendschap. Rechts draag ik de nostalgie. De lembranças que o tempo me deixou. Mijn pad is vrijgemaakt door Dindinha. Mijn akkoorden hebben nu smaak. die het leven betoverend maken. Ik ben het zuiverste zaad dat papa plantte. Bewaterd door oude gewoontes die opa achterliet. Een toekomst met meer eenheid. Een vrolijk lied op een enkele toon. Op de dove de slagen van een hart markeren. Ik werd omarmd met de zegen waar mama om gebeden had. In mijn mond de smaak van het zoet dat oma gekookt heeft. Ik kreeg in het bloed een vleugje blauw. In de vingers lichtheid en inspiratie. Om mijn lot samen te stellen, ga ik, ga ik