Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dion Songtekst: don’t pity me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dion - don’t pity me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t pity me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t pity me .

Origineel

(Pity, pity, pity, ah, ah, ooh) Pity my arms for losing you Pity my dreams that won't come true But don't (don't) don't pity me Pity my heart that's gonna break (dow, dow, dow) Pity my kiss that you won't take But don't (don't) don't pity me Pity from others I have plenty of But darlin', from you I want love Pity the love I'll throw away (dow, dow, dow) Till you return to me some day But don't (don't) don't pity me Pity from others I have plenty of But darlin', from you I want love Pity the love I'll throw away (dow, dow, dow) Till you return to me some day But don't (don't) don't pity me (Don't, don't) pity me (Don't, don't) don't pity me

 

Vertaling

(Medelijden, medelijden, medelijden, ah, ah, ooh) Heb medelijden met mijn armen omdat ik je kwijt ben Heb medelijden met mijn dromen die niet uit zullen komen Maar heb geen (geen) medelijden met mij Heb medelijden met mijn hart dat gaat breken (dow, dow, dow) Heb medelijden met mijn kus die je niet wil aannemen Maar heb geen medelijden met mij Medelijden van anderen heb ik genoeg Maar schat, van jou wil ik liefde Heb medelijden met de liefde die ik zal weggooien (dow, dow, dow) Tot je op een dag bij me terugkomt Maar heb geen medelijden met mij Medelijden van anderen heb ik genoeg Maar schat, van jou wil ik liefde Heb medelijden met de liefde die ik zal weggooien (dow, dow, dow) Tot je op een dag bij me terugkomt Maar heb geen medelijden met mij (Heb geen, geen) medelijden met mij Heb geen medelijden met me