Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dion Songtekst: you’re mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dion - you’re mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’re mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’re mine .

Origineel

Do you love me as I love you Tell this aching heart of mine Are you certain that you love me I'm suspecting more all the time You're mine just when you're lonely You're mine just when you need me Want me more than you do, dear For your heart knows how much I care There are nights, dear, you don't call me When I need to be with you So I worry and I wonder Do you love me as I love you Io ti penso sempre Sempre, piú di sempre Io non voglio altro Non c'è niente senza di te You're mine just when you're lonely You're mine just when you need me Want me more than you do, dear For your heart knows how much I care Your heart knows how much I care

 

Vertaling

Hou je van mij zoals ik van jou hou Vertel dit pijnlijke hart van mij Ben je er zeker van dat je van me houdt Ik vermoed steeds meer Je bent van mij alleen wanneer je eenzaam bent Je bent van mij als je me nodig hebt Wil je me meer dan jij, liefste Want je hart weet hoeveel ik om je geef Er zijn nachten, liefje, dat je me niet belt Wanneer ik bij je moet zijn Dus maak ik me zorgen en vraag ik me af Hou je van me zoals ik van jou hou Io ti penso sempre Sempre, piú di sempre Io non voglio altro Non c'è niente senza di te Je bent van mij alleen als je eenzaam bent Je bent van mij als je me nodig hebt Wil me meer dan jij, liefste Want je hart weet hoeveel ik om je geef Je hart weet hoeveel ik om je geef