Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dionne bromfield Songtekst: don t make it true

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dionne bromfield - don t make it true ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t make it true? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dionne bromfield! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dionne bromfield en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t make it true .

Origineel

Babe, the times that we have loved I thought you really got who I was, I thought you really got who I wasn't I ain't giving up on you You can go if you want you can go I'll give you just one lonely night When you cant turn out the light You can call me if you like You realize You body's the world That holds no power for me you You couldn't mean it if you wanted too For me there's nothing you can do Boy even if you're out of my world You cant get my world out of you So there's no room for something new Just 'cause you say that were through Just 'cause you say it Don't make it true Don't make it true Don't make it true Babe We been here before Wasn't me who tried to ignore That were were both half of each other Now you walk away from me You can go if you want you can run We both know before you be gone But when you get near my voice and you can't knock on my door It wont take much more You body's is the world That holds no power for me you You couldn't mean it if you wanted too For me there's nothing you can do Boy even if you're out of my world You cant get my world out of you So there's no room for something new Just 'cause you say that were through Just 'cause you say it Don't make it true Don't make it true Don't make it true

 

Vertaling

Babe, the times that we have loved Ik dacht dat je echt begreep wie ik was, Ik dacht dat je echt begreep wie ik niet was Ik geef je niet op Je kunt gaan als je wilt, je kunt gaan Ik geef je maar één eenzame nacht Als je het licht niet uit kunt doen Je mag me bellen als je wilt Je realiseert je Je lichaam is de wereld Dat heeft geen macht voor mij jou Je zou het niet kunnen menen al zou je het willen Voor mij is er niets wat je kunt doen Jongen zelfs als je uit mijn wereld bent Je kunt mijn wereld niet uit jou krijgen Dus er is geen ruimte voor iets nieuws Alleen omdat je zegt dat het voorbij is Alleen omdat je het zegt maakt het nog niet waar Maak het niet waar Maak het niet waar Babe We zijn hier eerder geweest. Ik was het niet die probeerde te negeren Dat we beiden de helft van elkaar waren Nu loop je van me weg Je kunt gaan als je wilt, je kunt rennen. We weten allebei voordat je weg bent Maar als je in de buurt van mijn stem komt en je kunt niet op mijn deur kloppen Het zal niet veel meer duren Jouw lichaam is de wereld Dat heeft geen kracht voor mij jou Je kunt het niet menen al zou je het willen Voor mij is er niets wat je kunt doen Jongen zelfs als je uit mijn wereld bent Je kunt mijn wereld niet uit jou krijgen Dus er is geen ruimte voor iets nieuws Alleen omdat je zegt dat het voorbij is Alleen omdat je het zegt maakt het nog niet waar Maak het niet waar Maak het niet waar