Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dionne warwick Songtekst: i just want to be your everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dionne warwick - i just want to be your everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i just want to be your everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dionne warwick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dionne warwick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i just want to be your everything .

Origineel

For so long. You and me been finding each other for so long. And the feeling that I feel for you is more then strong , girl. Take it from me. If you give a little more then youre asking for. Your love will turn the key. Darling mine. I would wait forever for those lips of wine. Build my world around you , darling. This love will shine girl. Watch it and see. If you give a little more then youre asking for. Your love will turn the key. I , I just want to be your everything. Open up the heaven in your heart and let me be. The things you are to me and not some puppet on a string. Oh , if I stay here without you , darling , I will die. I want you laying in the love I have to bring. Id do anything to be your evrything. Darling for so long. You and me been finding each other for so long. And the feeling that I feel for you is more then strong girl. Take it from me. If you give a little more then youre asking for. Your love will turn the key. I , I just want to be your everything. Open up the heaven in your heart and let me be. The things you are to me and not some puppet on a string. Oh, if I stay here without you , darling , I will die. I want you laying in the love I have to bring. Id do anything to be your everything

 

Vertaling

Al zo lang. Jij en ik hebben elkaar al zo lang gevonden. En het gevoel dat ik voor je voel is meer dan sterk, meisje. Neem het van mij aan. Als je een beetje meer geeft dan waar je om vraagt. Jouw liefde zal de sleutel omdraaien. Liefste van mij. Ik zou eeuwig wachten op die lippen van wijn. Bouw mijn wereld om jou heen, schat. Deze liefde zal schijnen meisje. Kijk en zie. Als je een beetje meer geeft dan waar je om vraagt. Jouw liefde zal de sleutel omdraaien. Ik , ik wil gewoon je alles zijn . Open de hemel in je hart en laat mij er zijn. Wat jij voor mij bent en niet een marionet aan een touwtje. Oh , als ik hier blijf zonder jou , lieveling , zal ik sterven . Ik wil dat je ligt in de liefde die ik te brengen heb. Ik zou alles doen om alles voor je te zijn. Lieveling, al zo lang. Jij en ik hebben elkaar al zo lang gevonden. En het gevoel dat ik voor je voel is meer dan sterk meisje. Neem het van mij aan. Als je een beetje meer geeft dan waar je om vraagt. Jouw liefde zal de sleutel omdraaien. Ik , ik wil gewoon je alles zijn. Open de hemel in je hart en laat mij er zijn. Wat jij voor mij bent en niet een marionet aan een touwtje. Oh, als ik hier blijf zonder jou , lieveling , zal ik sterven. Ik wil dat je ligt in de liefde die ik te brengen heb. Ik zou alles doen om je alles te zijn