Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dionne warwick Songtekst: i love paris

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dionne warwick - i love paris ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love paris? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dionne warwick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dionne warwick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love paris .

Origineel

Every time I look down on this timeless town Whether blue or gray be her skies Whether loud be her cheers Or whether soft be her tears More and more do I realize that... I love Paris in the spring time I love Paris in the fall I love Paris in the summer when it sizzles I love Paris in the winter when it drizzles I love Paris every moment Every moment of the year I love Paris Why, oh why do I love Paris? Because my love is here

 

Vertaling

Elke keer als ik neerkijk op deze tijdloze stad Of blauw of grijs haar luchten zijn Of haar gejuich luid is of zacht haar tranen Realiseer ik me meer en meer dat... Ik hou van Parijs in de lente Ik hou van Parijs in de herfst Ik hou van Parijs in de zomer als het zindert Ik hou van Parijs in de winter als het miezert Ik hou van Parijs op elk moment Elk moment van het jaar Ik hou van Parijs Waarom, oh waarom hou ik van Parijs? Omdat mijn liefde hier is