Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dionne warwick Songtekst: make the music play lp version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dionne warwick - make the music play lp version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van make the music play lp version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dionne warwick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dionne warwick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals make the music play lp version .

Origineel

Make the music play, Just a little slower, play a little slower. Let him hold me in his arms, a little longer. Make the music play, Just a little softer, play a little softer. Let him hear me when I sigh, how much I love him. Make the music play, Keep the magic going, Keep the love-light glowing, within his arms; Don't even skip a beat, or he may get away. And if we were parted, I?d be broken-hearted, 'Til I'm in his arms to stay. Please make the music play. Let him hear me when I sigh, how much I love him. Make the music play, Keep the magic going, keep the love-light glowing

 

Vertaling

Laat de muziek spelen, Gewoon een beetje langzamer, speel een beetje langzamer. Laat hem mij in zijn armen houden, een beetje langer. Laat de muziek spelen, Een beetje zachter, speel een beetje zachter. Laat hem me horen als ik zucht, hoeveel ik van hem hou. Laat de muziek spelen, Hou de magie gaande, Laat het liefdeslichtje gloeien in zijn armen; Sla zelfs geen slag over, of hij kan wegkomen. En als we uit elkaar zouden gaan, zou ik met een gebroken hart zijn, Tot ik in zijn armen ben om te blijven. Laat alsjeblieft de muziek spelen. Laat hem me horen als ik zucht, hoeveel ik van hem hou. Laat de muziek spelen, Hou de magie gaande, hou het liefdeslicht gloeiend