Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dionne warwick Songtekst: sweetie pie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dionne warwick - sweetie pie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweetie pie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dionne warwick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dionne warwick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweetie pie .

Origineel

Sweetie pie, don't you ever make me cry Do your best not to tell me no more lies You've been lovin' me so doggone good And I'm lettin' you know it's understood And I love you, sweetie pie You're like the morning rain So fresh and new, and I'll say it again And I love you, sweetie pie You're like the morning rain So fresh and new, and I'll say it again And I'll say it again... Sweetie pie, won't you come and live with me Fill my hopes, my dreams, my fantasies I've got so much love you won't believe Yes, I know my heart is on my sleeve And I love you, sweetie pie You're like the morning rain So fresh and new, and I'll say it again And I love you, sweetie pie You're like the morning rain So fresh and new, and I'll say it again And I'll say it again...

 

Vertaling

Schatje, maak me nooit meer aan het huilen Doe je best om me geen leugens meer te vertellen Je hebt zo verdomd goed van me gehouden En ik laat je weten dat ik het begrijp En ik hou van je, liefje Je bent als de regen in de ochtend Zo fris en nieuw, en ik zeg het nog eens En ik hou van je, liefje Je bent als de regen in de ochtend Zo fris en nieuw, en ik zeg het nog eens En ik zeg het nog eens... Sweetie pie, wil je niet bij me komen wonen Vul mijn hoop, mijn dromen, mijn fantasieën Ik heb zoveel liefde dat je het niet zult geloven Ja, ik weet dat mijn hart op mijn mouw zit En ik hou van je, liefje Je bent als de regen in de ochtend Zo fris en nieuw, en ik zeg het nog een keer And I love you, sweetie pie You're like the morning rain Zo fris en nieuw, en ik zeg het nog eens En ik zeg het nog eens...