Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dir en grey Songtekst: c

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dir en grey - c ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van c? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dir en grey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dir en grey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals c .

Origineel

That's right, just ask the pig with meat That you lose your heart because you spend money to fulfill That girl laughs at your sorry face That's right, the love underneath your suit That's right, the politeness underneath the suit Even if you don't know the answer to the simple question of C The eyes to see the reality is far more important I laugh at the sorry sky That's right, the love underneath the sunny day That's right, underneath the sunny day... All you people looking at me, you just say what you want You nevere and reach your hand out to me You buy love for me on my birthday Today its cloudy and partly rain Actuality, I want to love the world before me Actuality I do, but

 

Vertaling

Dat klopt, vraag het varken maar met vlees Dat je je hart verliest omdat je geld uitgeeft om te vervullen Dat meisje lacht om je droevige gezicht Dat klopt, de liefde onder je pak Dat klopt, de beleefdheid onder het pak Zelfs als je het antwoord op de simpele vraag van C niet weet De ogen om de realiteit te zien is veel belangrijker Ik lach om de droevige lucht Dat klopt, de liefde onder de zonnige dag Dat klopt, onder de zonnige dag ... Alle mensen die naar me kijken, zeg gewoon wat je wilt Je hoeft nooit en reik je hand naar mij uit Je koopt liefde voor mij op mijn verjaardag Vandaag is het bewolkt en deels regen Eigenlijk wil ik de wereld voor me liefhebben Eigenlijk wel, maar