Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dir en grey Songtekst: mush

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dir en grey - mush ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mush? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dir en grey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dir en grey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mush .

Origineel

I can't open myself up to anyone I can't believe in anyone at all and I can't see anything the light that shines is disappearing, soon it will be gone unable to open myself up this is my weakness, my past I can get what I want, yet if I do, the kindness I'm holding onto will slip away the typical answer is when you die, you'll be reborn,e back again my heart is shuttered, soon it will break apart stifling my tears, I laugh day after day my heart has shown me that believing is nothing those hypocrites killed me my heart is shuttered, soon it will crumble away stifling my tears, I scream day after day my heart has left me with a belief in strength my own heart killed me

 

Vertaling

Ik kan mezelf niet openstellen voor iemand waar ik helemaal niet in kan geloven en ik kan niets zien het licht dat schijnt verdwijnt, het zal spoedig verdwijnen niet in staat om mezelf open te stellen, dit is mijn zwakheid, mijn verleden Ik kan krijgen wat ik wil, maar als ik dat doe, zal de vriendelijkheid waaraan ik me vasthoud wegglijden het typische antwoord is wanneer je sterft, je wordt herboren, en weer terug mijn hart is gesloten, binnenkort zal het uit elkaar vallen Ik onderdruk mijn tranen, ik lach dag in dag uit mijn hart heeft me laten zien dat geloven niets is die hypocrieten hebben me vermoord mijn hart is gesloten, binnenkort zal het afbrokkelen Ik onderdruk mijn tranen, ik schreeuw dag na dag mijn hart heeft me geloofd in kracht mijn eigen hart heeft me vermoord