Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dir en grey Songtekst: shokubeni

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dir en grey - shokubeni ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shokubeni? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dir en grey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dir en grey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shokubeni .

Origineel

Kategorize. It's a garden with no pulse. People's voices all bunched up. A small girl, a dreamer who sells her body. It starts. A girl inside the box. Inside the box. When will shee out? A girl inside the box. Inside the box. It's the demon's feast. A dream is a dream, inside the delicate dream the little girls dreams of. Kategorize Who's back is it? The back of a small figure that dreams? It starts Even if they kill the voice or hide in the dark, who's back is it going to be tonight? Tomorrow, again the night will lead to hell, where the bright demons hide... A girl inside the box. Inside the box. When will shee out? A girl inside the box. Inside the box. It's the demon's feast.

 

Vertaling

Kategoriseer. Het is een tuin zonder hartslag. De stemmen van mensen klopten allemaal. Een klein meisje, een dromer die haar lichaam verkoopt. Het begint. Een meisje in de doos. In de doos. Wanneer komt ze uit? Een meisje in de doos. In de doos. Het is het feest van de demon. Een droom is een droom, binnen de delicate droom waar de kleine meisjes van dromen. Kategoriseer Wie is er terug? De achterkant van een klein figuur dat droomt? Het begint Zelfs als ze de stem doden of zich in het donker verstoppen, wie is er terug vanavond? Morgen zal opnieuw de nacht naar de hel leiden, waar de heldere demonen zich verstoppen ... Een meisje in de doos. In de doos. Wanneer komt ze uit? Een meisje in de doos. In de doos. Het is het feest van de demon.