Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dire straits Songtekst: if i had you (b side)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dire straits - if i had you (b side) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i had you (b side)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dire straits! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dire straits en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i had you (b side) .

Origineel

Oo-ooo if I had you, yeah the things that I could do. Honey, if I had you. Now I could sing like an angel, fly just like a bird. Sing you the best love song you ever heard.. I could be a poet like Mohammed Ali,. Float like a butterfly, sting just like a, just like a bee.. Mmm, ooo, if I had you, ahhh the things that I could do. If I had you.. Now I'd go get your name tattooed on my chest,. Well it'd just say 'my baby, my baby, she's the best.'. I could be your Superman, you could be my Lois Lane. I could be a Tarzan, you could be my sweet Jane - if you wanted to.. Mmm if I had you, ah the things that I could do. If I had you.. Yeah one more time.... Ooo if I had, only had you, Yeah the things that I could do,. Oh boy. Only if I had you.. So come on dance with me baby, don't let me go.. Yeah dance with me baby, don't let me go.. Baby don't let me, don't let me. Don't let me go, oh no....

 

Vertaling

Oo-ooo als ik jou had, ja de dingen die ik zou kunnen doen. Schat, als ik jou had. Dan kon ik zingen als een engel, vliegen als een vogel. Het beste liefdesliedje voor je zingen dat je ooit gehoord hebt.. Ik zou een dichter kunnen zijn zoals Mohammed Ali... Zweven als een vlinder, steken als een, als een bij... Mmm, ooo, als ik jou had, ahhh de dingen die ik zou kunnen doen. Als ik jou had... Dan zou ik je naam op mijn borst laten tatoeëren. Dan zou er staan 'mijn schatje, mijn schatje, zij is de beste'. Ik zou jouw Superman kunnen zijn, jij zou mijn Lois Lane kunnen zijn. Ik zou een Tarzan kunnen zijn, jij zou mijn lieve Jane kunnen zijn - als je dat zou willen.. Mmm als ik jou had, ah de dingen die ik zou kunnen doen. Als ik jou had... Yeah one more time.... Ooo als ik jou had, alleen jou had, Ja de dingen die ik zou kunnen doen,. Oh boy. Alleen als ik jou had.. Dus kom op dans met mij baby, laat me niet gaan.. Ja, dans met mij baby, laat me niet gaan... Baby don't let me, don't let me. Laat me niet gaan, oh nee ....