Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dirty heads Songtekst: vacation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dirty heads - vacation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vacation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dirty heads! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dirty heads en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vacation .

Origineel

[Chorus: Dirty J] A-a-aye, I'm on vacation Every single day cause I love my occupation A-a-aye, I'm on vacation If you don't like your life, then you should go and change it A-a-aye, I'm on vacation Every single day cause I love my occupation A-a-aye, I'm on vacation Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day-ay [Verse 1: Dirty J] Everybody sour like a lemon tree I'm just smiling down upon my enemies Do this shit, I love it on the daily You say you hate your job, but you'll never leave, never leave But that ain't gonna be me, that ain't gonna be me My brother called me up said he saw me on TV I said, "it wasn't easy, but right now I'm living breezy." Build this engine from the ground up, now my hands they ain't so greasy, feel me? [Chorus: Dirty J] A-a-aye, I'm on vacation Every single day cause I love my occupation A-a-aye, I'm on vacation Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day-ay [Verse 2: Duddy B] Illuminate my future bright So thankful for everything Rejuvenate my inner light As I work hard for all I need Open arms, embracing life And all of which you gave me Hard work, it pays off I'm happy now, it's paying me Close my eyes sometimes it feels as if I go away I love the life I live and enjoy the ride along the way "I make a living out of living," yeah, that's what I say I've got one life to live, and I wouldn't live it no other way [Chorus: Dirty J] A-a-aye, I'm on vacation Every single day cause I love my occupation A-a-aye, I'm on vacation Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day-ay [Verse 3: Dirty J] Van Gogh my earlobe I can't hear, I'm here though I may be a weirdo, but this is my year, yo My life may be crazy My lack of the lazy has let me do shit that I love on the daily Daily, daily Get to do this shit I love upon the daily Daily, daily Everybody go and live your daydreams up [Chorus: Dirty J] A-a-aye, I'm on vacation Every single day cause I love my occupation A-a-aye, I'm on vacation If you don't like your life, then you should go and change it A-a-aye, I'm on vacation Every single day cause I love my occupation A-a-aye, I'm on vacation Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day-ay

 

Vertaling

[Chorus: Dirty J] A-a-aye, I'm on holiday Elke dag omdat ik van mijn beroep hou A-a-aye, Ik ben op vakantie If you don't like your life, then you should go and change it A-a-aye, ik ben op vakantie Elke dag omdat ik van mijn beroep hou A-a-aye, ik ben op vakantie Elke dag, elke, elke dag Elke dag, elke, elke dag Elke dag, elke, elke dag-ay [Verse 1: Dirty J] Everybody sour like a lemon tree I'm just smiling down upon my enemies Do this shit, I love it on the daily You say you hate your job, but you'll never leave, never leave Maar dat zal ik niet zijn, dat zal ik niet zijn Mijn broer belde me op en zei dat hij me op TV had gezien. Ik zei, "het was niet makkelijk, maar nu leef ik luchtig." Build this engine from the ground up, now my hands they ain't so greasy, feel me? [Chorus: Dirty J] A-a-aye, I'm on holiday Every single day cause I love my occupation A-a-aye, I'm on holiday Elke dag, elke, elke dag Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day-ay [Verse 2: Duddy B] Illuminate my future bright Zo dankbaar voor alles Verjongen mijn innerlijke licht Terwijl ik hard werk voor alles wat ik nodig heb Open armen, het leven omarmend En alles wat je me gaf Hard werken, het loont Ik ben gelukkig nu, het betaalt me uit Sluit mijn ogen soms voelt het alsof ik wegga Ik hou van het leven dat ik leef en geniet van de rit langs de weg "I make a living out of living," yeah, that's what I say I've got one life to live, and I wouldn't live it no other way [Chorus: Dirty J] A-a-aye, I'm on holiday Every single day cause I love my occupation A-a-aye, I'm on holiday Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day-ay [Verse 3: Dirty J] Van Gogh my earlobe I can't hear, I'm here though I may be a weirdo, but this is my year, yo My life may be crazy My lack of the lazy has let me do shit that I love on the daily Dagelijks, dagelijks Ik doe deze shit dagelijks waar ik van hou Dagelijks, dagelijks Everybody go and live your daydreams up [Chorus: Dirty J] A-a-aye, I'm on holiday Every single day cause I love my occupation A-a-aye, Ik ben op vakantie If you don't like your life, then you should go and change it A-a-aye, ik ben op vakantie Every single day cause I love my occupation A-a-aye, ik ben op vakantie Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day Every single day, every, every single day-ay