Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dirty loops Songtekst: hit me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dirty loops - hit me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hit me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dirty loops! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dirty loops en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hit me .

Origineel

Hit me, hit me First I came off alright just like a normal guy But my tone changed round midnight Left you message, one hundred Wish that they all could be deleted, your number Is hanging on a thread I'm sick and tired But deep inside I know I'm screwed if you don't call me Hit me Baby I'm goin crazy Hit me You kill me with your absence Hit me Baby I'm goin crazy Hit me Call me up or this will be the end Last time I saw your face You told me something like How I can't be replaced I left you message, one thousand I guess I must have broke the server, something Cause all I'm getting is the silence, ringing Quite honestly I'm screwed if you don't call me Hit me Baby I'm goin crazy Hit me You kept me with your absence Hit me Baby I'm goin crazy Hit me Call me up or this will be the end Left you message, one thousand Wish that they all could be deleted, your number Is hanging on a thread, I'm sick, tired I'm screwed if you don't call me Hit me Baby I'm goin crazy Hit me You kill me with your absence Hit me Baby I'm goin crazy Hit me Call me up or this will be the end, or this will really be the end Hit me

 

Vertaling

Sla me, sla me Eerst kwam ik goed over, als een normale kerel Maar mijn toon veranderde rond middernacht Liet je bericht achter, honderd Wou dat ze allemaal gewist konden worden, je nummer Hangt aan een draadje, ik ben ziek en moe. Maar diep van binnen weet ik dat ik genaaid ben als je me niet belt Sla me. Baby I'm goin crazy Raak me. Je doodt me met je afwezigheid Raak me. Baby I'm goin crazy Raak me. Bel me op of dit is het einde De laatste keer dat ik je gezicht zag Je vertelde me iets als Hoe ik niet vervangen kan worden Ik liet je bericht achter, duizend Ik denk dat ik de server kapot heb gemaakt, iets Want alles wat ik krijg is de stilte, het rinkelen Eerlijk gezegd ben ik de pineut als je me niet belt. Sla me. Baby I'm goin crazy Raak me. You kept me with your absence Raak me. Baby I'm goin crazy Raak me. Bel me op of dit is het einde Liet je bericht achter, duizend Wou dat ze allemaal gewist konden worden, je nummer Hangt aan een draadje, ik ben ziek, moe Ik ben de pineut als je me niet belt Sla me. Baby I'm goin crazy Raak me. Je doodt me met je afwezigheid Raak me. Baby I'm goin crazy Raak me. Bel me op of dit zal het einde zijn, of dit zal echt het einde zijn Raak me.