Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dirty vegas Songtekst: closer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dirty vegas - closer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van closer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dirty vegas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dirty vegas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals closer .

Origineel

I wouldn't come any closer I couldn't help it if I tried. Was a-buildin' up mighty fences For the sake of foolish pride. Doesn't mean that I don't want to Doesn't mean that I'm afraid Don't you know I never forgot you Since we've gone our separate ways? Gone our separate ways, ways So tell me do you remember The summer where we lay. You combing out the side of my head Over and over and over and over and over and over and over again! Again! Over and over again! Again! Assume that I'm your head And I am calling out your name I'm the other thought That I would have this chance Have this chance again! Again! Have you again! Again!

 

Vertaling

Ik zou niet dichterbij komen. Ik kon het niet helpen als ik het probeerde. Was machtige hekken aan het bouwen Omwille van dwaze trots. Dat betekent niet dat ik het niet wil. Dat betekent niet dat ik bang ben. Weet je niet dat ik je nooit vergeten ben Sinds we onze eigen weg zijn gegaan? Onze eigen weg, onze eigen weg Dus vertel me weet je nog De zomer waar we lagen. Je kamde de zijkant van mijn hoofd uit Keer op keer op keer op keer op keer op keer op keer op keer! Opnieuw! Opnieuw en opnieuw! Opnieuw! Neem aan dat ik je hoofd ben En ik roep je naam Ik ben de andere gedachte Dat ik deze kans zou krijgen Heb deze kans weer! Opnieuw! Jou weer hebben! Opnieuw!