Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: disclosure Songtekst: second chance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: disclosure - second chance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van second chance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van disclosure! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van disclosure en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals second chance .

Origineel

Try me 'Cause I'd be The one that makes you happy Try me 'Cause I'd be The one that makes you happy Try me 'Cause I'd be The one that makes you happy Try me 'Cause I'd be The one that makes you happy Try me 'Cause I'd be The one that makes you happy Try me 'Cause I'd be The one that makes you happy

 

Vertaling

Probeer me Want ik ben Degene die je gelukkig maakt probeer me Want ik ben degene zijn die je gelukkig maakt probeer mij Want ik ben degene zijn die je gelukkig maakt probeer mij Want ik ben degene zijn die je gelukkig maakt probeer mij Want ik ben degene zijn die je gelukkig maakt probeer mij Want ik ben degene zijn die je gelukkig maakt