Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: discount Songtekst: the sun comes up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: discount - the sun comes up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the sun comes up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van discount! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van discount en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the sun comes up .

Origineel

The sun comes up, over your house, over your head. Today, simplicity makes you wish you were dead. I heard you cut and ran. This time I don't care. How can you deem me responsible after I explained it all? I told you again and again, I would last in one place too long. I was over. But now I understand. I don't care if I go through life and I never see you again.

 

Vertaling

De zon komt op, boven je huis, boven je hoofd. Vandaag, maakt de eenvoud dat je wenst dat je dood was. Ik hoorde je snijden en wegrennen. Deze keer kan het me niet schelen. Hoe kun je me verantwoordelijk achten nadat ik alles heb uitgelegd? Ik heb je keer op keer gezegd dat ik het te lang op één plek zou uithouden. Ik was er overheen. Maar nu begrijp ik het. Het kan me niet schelen als ik door het leven ga en je nooit meer zie.