Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: disharmonic orchestra Songtekst: supervision

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: disharmonic orchestra - supervision ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van supervision? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van disharmonic orchestra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van disharmonic orchestra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals supervision .

Origineel

I was late and I missed the first path of my own play But I'll thought I'll stay and try to find out What it was about with those things I did not get so far As seen yet! What I found out was sobering but not really surprising Curtain was rising Myself performing one supervising his own performance Not recognizing Is this one play, is this one song? What is my part, do I do wrong? One change was got to come along I will find out what must be done See nobody who is around Walk-on parts are thin on the ground That is beyond me, it is rough I faced the truth and that's enough

 

Vertaling

Ik was te laat en ik miste het eerste pad van mijn eigen stuk Maar ik dacht ik blijf en probeer uit te vinden Waar het over ging met die dingen die ik tot nu toe niet Zoals nog gezien! Wat ik ontdekte was ontnuchterend maar niet echt verrassend Het gordijn ging op Ikzelf trad op en hield toezicht op mijn eigen optreden Niet herkennend Is dit een toneelstuk, is dit een lied? Wat is mijn rol, doe ik het verkeerd? Er moest een verandering komen Ik zal uitzoeken wat er gedaan moet worden Zie niemand die in de buurt is Walk-on delen zijn dun op de grond Dat is voorbij mij, het is ruw Ik zag de waarheid onder ogen en dat is genoeg