Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dishwalla Songtekst: coral sky

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dishwalla - coral sky ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coral sky? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dishwalla! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dishwalla en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coral sky .

Origineel

Summertime, it's been almost a year since Coral Sky All the time, I could tell that you were just untouchable So I left alone (said I had to go) Made it like I didn't care Hey, don't let the sun go down Don't let it end here now Cause you're right, and I'm everything you're not Could I ever be the one Summertime, I can't believe she's in my head again Don't you confuse I might put up a fight, but I'm not bulletproof So I left alone (just me and my Patron) Summer dies and so could I Hey, don't let the sun go down Don't let it end here now Cause you're right, and I'm everything, everything, everything I'm not

 

Vertaling

Zomer, het is bijna een jaar geleden sinds Coral Sky Ik kon de hele tijd zien dat je gewoon onaantastbaar was Dus ik ging alleen weg (zei dat ik moest gaan) Het leek alsof het me niets kon schelen Hé, laat de zon niet ondergaan Laat het hier nu niet eindigen Omdat je gelijk hebt, en ik ben alles wat je niet bent Zou ik ooit degene kunnen zijn Zomer, ik kan niet geloven dat ze weer in mijn hoofd zit Verwar je niet Ik kan misschien vechten, maar ik ben niet kogelvrij Dus ik ging alleen weg (alleen ik en mijn beschermheer) De zomer sterft en ik ook Hé, laat de zon niet ondergaan Laat het hier nu niet eindigen Omdat je gelijk hebt, en ik ben alles, alles, alles wat ik niet ben