Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dishwalla Songtekst: far away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dishwalla - far away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van far away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dishwalla! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dishwalla en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals far away .

Origineel

Just the other day, I was looking for myself again Trying to put back all the pieces, back to the way they were Sometimes its not so easy, when you have so many voices tell you what to do I think Ive got it now, but I cant be too sure Far away as I shoot across the sky Far away to the corners of my mind Sooner or later it will slowlye back to me If I could build a spaceship Would you fly away with me, or would you stay? A million miles an hour Flying circles as we orbit round the earth If I stuck my head out the window, do you think itd clear my head or would it burst? I guess its all the same, but at least it wouldnt hurt Far away as I shoot across the sky Far away to the corners of my mind

 

Vertaling

Onlangs was ik weer op zoek naar mezelf Ik probeerde alle stukjes terug te zetten, zoals ze waren Soms is het niet zo eenvoudig, als je zoveel stemmen hebt die je vertellen wat je moet doen Ik denk dat ik het nu heb, maar ik weet het niet zeker Ver weg terwijl ik door de lucht schiet Ver weg naar de hoeken van mijn geest Vroeg of laat zal het langzaam naar mij terugkeren Als ik een ruimteschip kon bouwen Zou je met mij wegvliegen of zou je blijven? Een miljoen mijl per uur Vliegende cirkels terwijl we om de aarde draaien Als ik mijn hoofd uit het raam stak, denk je dat het mijn hoofd zou zuiveren of zou het barsten? Ik denk dat het allemaal hetzelfde is, maar het zou in ieder geval geen kwaad Ver weg terwijl ik door de lucht schiet Ver weg naar de hoeken van mijn geest