Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dishwalla Songtekst: healing star

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dishwalla - healing star ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van healing star? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dishwalla! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dishwalla en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals healing star .

Origineel

I know how much you've paid It just seems so insane, anyway and I know we're not the same I wish I was the best thing that you've ever had Let me be your healing star Let me take you far from there And take you anywhere I know it felt like home The rats inside your bones, took you far away and To miss it seems insane To wish it was the best thing that you've ever had I know I'd be happier Inside you You know I'd be happier, inside

 

Vertaling

Ik weet hoeveel je hebt betaald Het lijkt gewoon zo gek, hoe dan ook en Ik weet dat we niet hetzelfde zijn Ik wou dat ik het beste was dat je ooit hebt gehad Laat me je helende ster zijn Laat me je daar ver vandaan brengen En neem je overal mee naartoe Ik weet dat het als thuis voelde De ratten in je botten, brachten je ver weg en Het lijkt krankzinnig om het te missen Te wensen dat het het beste was dat je ooit hebt gehad Ik weet dat ik gelukkiger zou zijn Binnenin jou Je weet dat ik van binnen gelukkiger zou zijn