Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: disney Songtekst: a whale of a tale from 20000 leagues under the sea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: disney - a whale of a tale from 20000 leagues under the sea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a whale of a tale from 20000 leagues under the sea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van disney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van disney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a whale of a tale from 20000 leagues under the sea .

Origineel

Whale of a Tale Disney 2000 Leagues Under the Sea Got a whale of a tale to tell ya, lads A whale of a tale or two 'Bout the flapping fish and girls I've loved On nights like this with the moon above A whale of a tale and it's all true, I swear by my tatoo There was Mermaid Minnie Met her down in Madagascar She would kiss me Anytime that I would ask her Then one evening Her flame of love blew out Blow me down and pick me up, She swapped me for a trout! Got a whale of a tale to tell ya, lads A whale of a tale or two 'Bout the flapping fish and girls I've loved On nights like this with the moon above A whale of a tale and it's all true, I swear by my tatoo There was Typhoon Tessie Met her on the coast of Java When we kissed I Bubbled up like molten lava Then she gave me The scare of my young life Blow me down, and pick me up She was the captain's wife! Got a whale of a tale to tell ya, lads A whale of a tale or two 'Bout the flapping fish and girls I've loved On nights like this with the moon above A whale of a tale and it's all true, I swear by my tatoo Then there was Harpoon Hannah Had a face that made you shudder Lips like Fish hooks And a nose just like a rudder If I kissed her And held her tenderly (Held her tenderly) There's no sea monster big enough To ever frighten me! Got a whale of a tale to tell ya, lads A whale of a tale or two 'Bout the flapping fish and girls I've loved On nights like this with the moon above A whale of a tale and it's all true, I swear by my tatoo!

 

Vertaling

Walvis van een verhaal Disney 2000 mijlen onder de zee Ik heb jullie een walvisverhaal te vertellen, jongens Een walvisverhaal of twee Over de wapperende vissen en meisjes die ik liefhad Op nachten als deze met de maan erboven Een walvisverhaal en het is allemaal waar, Ik zweer het op mijn tatoo There was Mermaid Minnie Ik ontmoette haar in Madagascar Ze zou me kussen Altijd als ik het haar vroeg Toen op een avond Blies haar vlam van liefde uit Blies me neer en pikte me op, Ze ruilde me voor een forel! Ik heb jullie een walvisverhaal te vertellen, jongens Een walvisverhaal of twee Over de wapperende vissen en meisjes die ik liefhad Op nachten als deze met de maan erboven Een walvisverhaal en het is allemaal waar, Ik zweer het op mijn tatoeage Er was Typhoon Tessie Ik ontmoette haar op de kust van Java Toen we kusten... Bubbled up like molten lava Toen gaf ze me de schrik van mijn jonge leven Blaas me neer, en raap me op. Ze was de vrouw van de kapitein. Ik heb jullie een walvisverhaal te vertellen, jongens. Een walvisverhaal of twee Over de wapperende vissen en meisjes die ik liefhad Op nachten als deze met de maan erboven Een walvisverhaal en het is allemaal waar, Ik zweer het op mijn tatoeage Dan was er Harpoon Hannah Had een gezicht dat je deed huiveren Lippen als vishaken En een neus als een roer Als ik haar kuste En haar teder vasthield (Hield haar teder vast) Er is geen zeemonster groot genoeg Om me ooit bang te maken. Ik heb jullie een walvisverhaal te vertellen, jongens Een walvisverhaal of twee Over de wapperende vissen en meisjes die ik liefhad Op nachten als deze met de maan erboven Een walvisverhaal en het is allemaal waar, Ik zweer het op mijn tatoo!