Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: disney Songtekst: once upon a dream [from sleeping beauty]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: disney - once upon a dream [from sleeping beauty] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van once upon a dream [from sleeping beauty]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van disney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van disney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals once upon a dream [from sleeping beauty] .

Origineel

I know you I walked with you Once Upon a dream I know you That gleam in your eyes Is so familiar a gleam Yet I know it's true That visions are seldom what they seem But if I know you I know what you do You'll love me at once The way you did once upon a dream La da la da la ahahahahah But if I know you I know what you do You'll love me at once The way you did once upon a dream I know you I walked with you Once Upon a dream I know you That gleam in your eyes Is so familiar a gleam Yet I know it's true That visions are seldom what they seem But if I know you I know what you do You'll love me at once The way you did once upon a dream

 

Vertaling

Ik ken jou. Ik heb met je gewandeld Once Upon a dream ken ik jou Die glinstering in je ogen Is zo'n bekend schijnsel Toch weet ik dat het waar is Dat visioenen zelden zijn wat ze lijken Maar als ik je ken weet ik wat je doet Je zult meteen van me houden Zoals je eens deed in een droom La da la da la ahahahahah Maar als ik je ken Ik weet wat je doet Je zult meteen van me houden Zoals je ooit deed in een droom Ik ken je. Ik liep met je mee Once Upon a dream ken ik je Die glinstering in je ogen Is zo'n bekend schijnsel Toch weet ik dat het waar is Dat visioenen zelden zijn wat ze lijken Maar als ik je ken weet ik wat je doet Je zult meteen van me houden Zoals je eens deed in een droom