Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dispatch Songtekst: come to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dispatch - come to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dispatch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dispatch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come to me .

Origineel

Cast a spell on me, don't shake my constellation I'll be riding out all damn time Man, I got so lost, such a cost I let you down See the love shining down on you Tell me things, all that we can do Come to me, come to me, for you need it Come to me, come to me, for you need it, for you need it Underneath it all I cast in my chips to win. I thought I looked so steady, baby I was ready but I find I lost it See the luck shining down on you Tell me things, all that we can do Come to me, come to me, for you need it Come to me, come to me, for you need it, for you need it

 

Vertaling

Betover me, laat mijn sterrenbeeld niet schudden Ik zal de hele verdomde tijd rijden Man, ik ben zo verdwaald, zo'n prijs I let you down Zie de liefde die op je schijnt Vertel me dingen, alles wat we kunnen doen Kom naar mij, kom naar mij, want je hebt het nodig Kom naar mij, kom naar mij, want je hebt het nodig, want je hebt het nodig Onder dit alles gooide ik mijn fiches in om te winnen. Ik dacht dat ik er zo vastberaden uitzag, baby I was ready maar ik merk dat ik het kwijt ben See the luck shining down on you Vertel me dingen, alles wat we kunnen doen Kom naar mij, kom naar mij, want je hebt het nodig Kom naar mij, kom naar mij, want je hebt het nodig, want je hebt het nodig