Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: disturbed Songtekst: killing you now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: disturbed - killing you now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van killing you now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van disturbed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van disturbed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals killing you now .

Origineel

Take this fucking knife. Out of my back now!. I'm through being the laughter of your. Dam Joke!. You should of killed me. When you fucked me over. When I find my hands around your neck and. Start to choke!. I wanna see you plead and scream,. And cry to God.. 'Coz I lost it all. I have no reason. To. Live. With. You. Only he can guess what I'm gonna do to you.. Just remember,. I don't get mad,. I get even!. Because of you I disconnect,. Dismiss all that's left of me,. Because of you I disconnect.. I'm killing you now!!. Get down on your knees,. I wanna see you beg!. Tears building up here,. Before me!. I'm gonna tear you up!. I'm gonna break you down.. I'm gonna show you my pain. And,. My misery!. Here I am in this lonely place,. Without you.. Now I'm alone and forgotten.. I. Have. Become. You!. Only he can guess what i'm gonna do to you.. Just remember,. I don't get mad,. I get even!. Because of you I disconnect,. Dismiss all that's left of me,. Because of you I disconnect.. I'm killing you now!. Because of you I disconnect,. Dismiss all that's left of me,. Because of you I disconnect.. I'm killing you now!. Because of you I disconnect,. Dismiss all that's left of me,. Because of you I disconnect.. I'm killing you now!

 

Vertaling

Pak dat klote mes. Uit mijn rug, nu! Ik ben het zat om het lachertje van je te zijn. Verdomde grap! Je had me moeten vermoorden. Toen je me verneukte. Toen ik mijn handen om je nek vond en... beginnen te stikken! Ik wil je zien smeken en schreeuwen... En huilen tot God, omdat ik alles verloren heb. Ik heb geen reden. Om te leven. te leven. Met. jou te leven. Alleen hij kan raden wat ik met je ga doen.. Onthoud alleen... Ik word niet boos. Ik word zelfs boos! Door jou verbreek ik de verbinding. Gooi alles weg wat er van mij over is. Door jou verbreek ik de verbinding. Ik vermoord je nu. Ga op je knieën. Ik wil je zien smeken. Tranen komen hier... Voor mij! Ik ga je verscheuren! Ik ga je afbreken... Ik ga je mijn pijn tonen. En... Mijn ellende! Hier ben ik op deze eenzame plek... Zonder jou... Nu ben ik alleen en vergeten... Ik ben... Worden. Jou geworden. Alleen hij kan raden wat ik met je ga doen. Onthoud alleen... Ik word niet boos. Ik word gelijk! Door jou verbreek ik de verbinding. Gooi alles weg wat er van mij over is. Door jou verbreek ik de verbinding. Ik vermoord je nu! Door jou verbreek ik de verbinding. Laat alles wat er van me over is... Door jou verbreek ik de verbinding. Ik vermoord je nu! Door jou verbreek ik de verbinding. Laat alles wat er van me over is... Door jou verbreek ik de verbinding. Ik vermoord je nu!