Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: disturbed Songtekst: sumtimes taproot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: disturbed - sumtimes taproot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sumtimes taproot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van disturbed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van disturbed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sumtimes taproot .

Origineel

What I excel in best Is my excessiveness Of deprecation I hate myself sometimes How can I be down when all that I want is in my reach What's wrong with me? Fuck it Sumtimes I can feel so touch and go Sumtimes I feel my self esteem is low Sumtimes...at least I know sumtimes I'm beautiful Beautiful And if I wasn't me I'd still just laugh at me And point the finger And blame myself as well I will not succumb to any of my peers I'm in control and I'm losing it Fuck it Sumtimes I can feel so touch and go Sumtimes as my self esteem is low Sumtimes...well at least I know sumtimes I'm beautiful Beautiful Sumtimes as my feelings coincide Sumtimes while I struggle to survive Sumtimes...well at least I know sumtimes I'll be alright Be alright [x4]

 

Vertaling

Waar ik het beste in uitblink is mijn buitensporigheid van afkeuring Ik haat mezelf soms Hoe kan ik depressief zijn als alles wat ik wil binnen mijn bereik ligt Wat is er mis met mij? Krijg de klere Soms voel ik me zo op en neer gaan Soms voel ik dat mijn eigenwaarde laag is. Soms... weet ik tenminste dat ik mooi ben. Mooi En als ik mezelf niet was zou ik nog steeds om mezelf lachen En met de vinger wijzen En mezelf ook de schuld geven Ik zal niet toegeven aan een van mijn leeftijdsgenoten Ik heb de controle en ik verlies het Fuck it Soms voel ik me zo op en neer gaan Soms als mijn zelfvertrouwen laag is Soms... weet ik tenminste dat ik soms mooi ben. Mooi Soms als mijn gevoelens samenvallen Sumtimes terwijl ik worstel om te overleven Soms...weet ik tenminste dat het wel goed komt Be alright [x4]