Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: disturbed Songtekst: the night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: disturbed - the night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van disturbed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van disturbed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the night .

Origineel

What has come over me What madness taken hold of my heart To run away, the only answer Pulling me away To run upon my sight So now recovering Sweet shadow taking hold of my mind Another day has been devoured Calling me away, bringing the question Why For saving me from all they've taken Let my honor fall again Giving me the strength to face them Feeling it taking over now I'm about to take it all away There can be no better way of knowing In a world beyond controlling Are you going to deny the savior In front of your eyes? Stare into the night Power beyond containing Are you going to remain a slave for The rest of your life? Give into the night This self-discovery Redemption taking hold of my mind This serenade of haunting voices Calling me away To piece from the sight So much felicity Downgrade and taking hold of my head Leading me away from hibernation Strong and I'm unafraid Never a question why For saving me from all they've taken Let my honor fall again Giving me the strength to face them Feeling it taking over now I'm about to take it all away There can be no better way of knowing In a world beyond controlling Are you going to deny the savior In front of your eyes? Stare into the night Power beyond containing Are you going to remain a slave for The rest of your life? Give into the night Give in to the night In a world beyond controlling Are you going to deny the savior In front of your eyes? Stare into the night Power beyond containing Are you going to remain a slave for The rest of your life? Give into the night Night, night, night Give into the night Night, night, night Give into the night Give into the night

 

Vertaling

Wat is er over mij gekomen Welke waanzin heeft mijn hart in bezit genomen Wegrennen, het enige antwoord Trek me weg Om weg te rennen op mijn zicht Zo nu herstellende Zoete schaduw neemt bezit van mijn geest Een andere dag is verslonden Mij weg roepend, de vraag brengend Waarom Voor het redden van mij van alles wat ze hebben genomen Laat mijn eer weer vallen Mij de kracht gevend om hen onder ogen te zien. Ik voel het nu overnemen Ik sta op het punt om het allemaal weg te nemen Er kan geen betere manier zijn om te weten In een wereld die niet te controleren is Ga je de verlosser ontkennen die voor je ogen staat? Staar in de nacht Macht voorbij beheersing Ga je een slaaf blijven voor De rest van je leven? Geef toe aan de nacht Deze zelf-ontdekking Verlossing neemt bezit van mijn geest Deze serenade van spookachtige stemmen Die me wegroepen Om uit het zicht te verdwijnen Zoveel geluk Neerhalen en mijn hoofd in bezit nemen Mij wegleidend uit mijn winterslaap Sterk en ik ben niet bang Nooit een vraag waarom Voor het redden van mij van alles wat ze hebben genomen Laat mijn eer weer vallen Mij de kracht gevend om hen onder ogen te komen. Ik voel het nu overnemen Ik sta op het punt om het allemaal weg te nemen Er kan geen betere manier zijn om te weten In een wereld die niet te controleren is Ga je de verlosser ontkennen die voor je ogen staat? Staar in de nacht Macht voorbij beheersing Ga je een slaaf blijven voor De rest van je leven? Geef je over aan de nacht Geef je over aan de nacht In een wereld die niet te beheersen is Ga je de verlosser ontkennen die voor je ogen staat? Staar in de nacht Macht voorbij beheersing Ga je een slaaf blijven voor De rest van je leven? Geef toe aan de nacht Nacht, nacht, nacht Geef je over aan de nacht Nacht, nacht, nacht Geef in de nacht Geef in de nacht