Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: disturbed Songtekst: who taught you how to hate

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: disturbed - who taught you how to hate ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who taught you how to hate? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van disturbed! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van disturbed en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who taught you how to hate .

Origineel

I hear the voices echoing around me Angered eyes that don't even know who I am Looking to kill again (they will kill again) As the unknown enemies surround me Wicked laughter resonates inside my head And I am filled with dread (and adrenaline) What did I do, why do I deserve this? So we're different, why do I deserve to die now? Give me a reason why? Then it all goes a blur, let instinct take flight Find my hands on his throat, yet hear myself say Tell me now, who taught you how to hate? 'Cause it isn't in your blood Not a part of what you're made So let this be understood Somebody taught you how to hate When you live this way, you become Dead to everyone A father's pride, my son walking beside me I look around and marvel at the children play In perfect disarray (so innocent) No judgment, pure exhilaration Not to wipe the colours of it on their minds Nothing realigned (all different) There's always one who plants an evil seed and creatures here to pull you to the other side Into a world of lies Everything is unsure when you lost your sight Can it still be if you're what made you this way? Tell me now, who taught you how to hate? 'Cause it isn't in your blood Not a part of what you're made So let this be understood Somebody taught you how to hate When you live this way you become Dead to everyone (you're not anyone) Oh, oh Lost all innocence Invested in arrogance, you burn all your life (no telling you) No deliverance, consumed by the best events of hate Don't deny Deep in your heart does it still remain? Do you think you can bring it back to life again? Is it still in your soul? (no saving you) Where's the deviant? The unholy remnant that has made you this way? Lay before the disdain Tell me who, who taught you how to hate because it isn't your blood Not a part of what you're made So let this be understood Somebody taught you how to hate When you live this way you become (you become) Tell me now, who taught you how to hate 'Cause it isn't in your blood Not a part of what you're made So let this be understood Somebody taught you how to hate When you live this way you become (you become) You become Dead to everyone (you're not anyone)

 

Vertaling

Ik hoor de stemmen echoën om me heen Woedende ogen die niet eens weten wie ik ben Op zoek om opnieuw te doden (ze zullen opnieuw doden) Terwijl de onbekende vijanden me omringen Weerklinkt er boosaardig gelach in mijn hoofd En ik ben gevuld met angst (en adrenaline) Wat heb ik gedaan, waarom verdien ik dit? Dus we zijn verschillend, waarom verdien ik het om nu te sterven? Geef me een reden waarom? Dan wordt het allemaal wazig, laat instinct de vlucht nemen Vind mijn handen op zijn keel, maar hoor mezelf zeggen Vertel me nu, wie heeft je geleerd hoe je moet haten? Want het zit niet in je bloed. Geen deel van wat je gemaakt bent Dus laat dit duidelijk zijn Iemand heeft je geleerd hoe je moet haten Als je zo leeft, word je Dood voor iedereen De trots van een vader, mijn zoon loopt naast me Ik kijk rond en verwonder me over de spelende kinderen In perfecte wanorde (zo onschuldig) Geen oordeel, pure opwinding Niet om de kleuren van het op hun geesten af te vegen Niets uitgelijnd (allemaal anders) Er is er altijd een die een kwaadaardig zaadje plant en wezens hier om je naar de andere kant te trekken Naar een wereld van leugens Alles is onzeker als je je zicht verloor Kan het nog als je bent wat je zo gemaakt heeft? Zeg me nu, wie heeft je geleerd te haten? Want het zit niet in je bloed. Geen deel van wat je gemaakt bent Dus laat dit duidelijk zijn Iemand heeft je geleerd hoe je moet haten Als je op deze manier leeft, word je Dood voor iedereen (je bent niemand) Oh, oh Verloren alle onschuld Geïnvesteerd in arrogantie, je verbrandt je hele leven (geen sprake van) Geen bevrijding, verteerd door de beste gebeurtenissen van haat Ontken niet Diep in je hart is het nog steeds? Denk je dat je het weer tot leven kunt wekken? Zit het nog in je ziel? (geen redding voor jou) Waar is de afwijkende? Het onheilige overblijfsel dat je zo heeft gemaakt? Leg voor de minachting Zeg me wie, wie je leerde haten want het is niet jouw bloed Niet een deel van wat je gemaakt bent Dus laat dit duidelijk zijn Iemand heeft je geleerd hoe je moet haten Als je zo leeft, word je (word je) Zeg me nu, wie heeft je geleerd te haten Want het zit niet in je bloed Geen deel van wat je gemaakt bent Dus laat dit duidelijk zijn Iemand heeft je geleerd hoe je moet haten Als je zo leeft, word je (word je) Je wordt Dood voor iedereen (je bent niemand)