Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: division of laura lee Songtekst: trapped in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: division of laura lee - trapped in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van trapped in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van division of laura lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van division of laura lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals trapped in .

Origineel

can't get a hold of the leads that I need there is no end to the streets I'm on my knees and I wish some day things will be better I've been trapped in this black hole for too long can't understand a word of what you say I've never bother to listen anyway and I know some day things will get better I've been trapped in this black hole for to long trapped in I've been trapped in I'm furious over the state I'm in

 

Vertaling

ik kan de aanwijzingen die ik nodig heb niet te pakken krijgen er is geen einde aan de straten ik zit op mijn knieën en ik wens dat op een dag alles beter zal zijn Ik zit al te lang gevangen in dit zwarte gat ik begrijp geen woord van wat je zegt Ik heb toch nooit de moeite genomen om te luisteren en ik weet dat op een dag alles beter zal worden ik zit al te lang gevangen in dit zwarte gat gevangen in ik ben gevangen in ik ben woedend over de staat waar ik in ben